Annons
Redaktionsbloggen
1 juni 2013

Löprunda med häst

Ja, då var det äntligen lördag. Men ingen rast och ro här inte.

Hängde på låset när Curves öppnade kl 9.00 och tränade styrketräning 30 minuter. Hem och äta frukost och sen åka direkt till dotterns ridskola på Tungelsta ridklubb (TuRK).

Då tjejerna, för det är tyvärr bara tjejer, är inne på sin andra ridskoletermin så rider de inte själva hela lektionen. Utan föräldrar får leda och springa ett tag först. Så det blev några rundor runt på volten med dotter och hästen Ville idag.

Löppass med hästen Ville.

Väl hemma efter lunchen upptäcker jag att jag fått en fästing som sugit sig fast nedanför halsen. Det är riktigt äckliga små kryp de där fästingarna. Tur att jag är vaccinerad mot TBE men det gäller och kolla nu så det inte blir någon Borrelia av detta.  Förresten ni har väl vaccinerat er?

På eftermiddagen hade jag tänkt mig att jag skulle sprungit ut på en lättare joggingrunda men så blev det inte. Kände mig inte riktigt i form och sen så öste regnet ner. Vet att man inte ska skylla på vädret men det kändes liksom inte så kul att ge sig ut. Jag nöjde mig med att istället titta på TV-sändningen från Stockholm Maraton och se alla andra löpare som idag har kämpat och sprungit 42 195 meter. Vilken bedrift!

Lite dåligt samvete fick jag dock för att jag inte gick ut och sprang idag men det är bara ta nya tag imorgon. Jag får nöja mig med att jag har styrketränat och sprungit ett antal varv i volten.

/Ullabulla

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar