Annons
Redaktionsbloggen
26 juli 2013

Det går att lära tant cykla

Började dagen precis som alla andra dagar här i Frankrike med att gå ner till bageriet och köpa frukostbrödet. 2 km nerför och sen är det 2 km uppför. Bra start att få igång kroppen på.

Det blev ingen löptur idag heller utan en lång, bitvis jobbig cykling till Cap Frehel. Idag har jag både fått träna kroppen och knoppen. Jag har nämligen fått mig en lektion i att cykla på en mountainbike och träna ochväxla. Inte helt lätt i början att veta vilken växel du ska ha. Då jag har cyklat hela mitt liv på en cykel med inte alltför många bromsar och med fotbroms så är det inte lätt lära om gammal tant.

Snart framme vid fyren vid Cap Frehel.

Men det gick. Jag kom fram och även hem så småningom. Men innan hemfärd hann vi med en fika på udden och att besöka ett Ciderställe.
 

Inte så illa fikautsikt.

Det blev en 4 mil lång cykelutflykt med bra träning. Imorgon bär det av till Paris. Jag hoppas att det går att ta sig en springtur på gatorna i utkanten av Paris där vi ska bo några dagar.
 
Nu är det inte långt kvar till Tjejmilen går av stapeln. Jag hoppas att vi ses i spåret den 7 september och att du då förstås springer med MåBra-laget.
 
Ha många bra löptimmar (det ska jag försöka ha) så ses vi.
 
/Ulrika alias Ullabulla
Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar