Annons
Redaktionsbloggen
4 augusti 2013

Att springa ifrån sin hjärna…

Puh. Det är så varmt att både hjärnan och kroppskontrollen har gått på lunch. För att riva av dagens löpträning innan vi korkar upp rosévinet (hej semester) så valde jag att kuta i väg redan efter frukost, vid halvelvatiden (hej semester).

Jag sprang i från den värsta värmen och sökte skugga i vårt fina spår. Jag vinner ju på att träna i skogen, eftersom jag är så ormrädd så har jag ett extremt kvickt fotarbete och ett ständigt adrenalinpåslag, det vinner sluttiden på.

Idag tog jag sikte på 7,5 varvet som har BLÅ skyltar. Det började bra och ormfritt, det enda som knyckte koncentration var alla fantastiska fjärilar som fladdrade kring benen – har aldrig sett så många på samma ställe i hela mitt liv – och den tryckande hettan. Trots att jag befann mig i skuggan var halsen snustorr och resten av mig sjöblöt redan efter 700 meter.

Efter dryga fyra km måste jag sprungit galet, för då kom jag bort min blå bana. I jakten på blå skyltar började rötterna lägga krokben för mig – och då blev jag så irriterad att jag vände hemåt igen. Så det blev 5 virriga och glödheta km idag.

Stolarna i bakgrunden är stapelbara!

Jag pustade ut på altanen vid våra nya utemöbler, de som kom på plats trots min värmekänsliga hjärna. I den stora möbelbutiken med fyra stora bokstäver skulle jag kontrollera om stolarna var stapelbara. Så jag tog dem varsamt en och en från den stapel de redan stod staplade i, för att stapla dem i en egen liten stapel strax bredvid den första stapeln.

När jag var klar konstaterade jag glatt att de var stapelbara!

 

 

/Jennie

 

 

 

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar