Annons
Redaktionsbloggen
26 maj 2013

Bättre dag för dag

Det flyter på bra! I dag blev det ännu ett pass med promenader och joggning, följt av alla mina styrkeövningar (och lite gräsklippning på det).

Löpsteget kändes lättare än i går, och övningarna börjar kännas mer naturliga nu. Men jag måste erkänna att styrketräningen inte alls är lika kul som löpningen – det blir gärna lite enformigt. Här skulle jag behöva något slags morot som ökar motivationen. Tips tas tacksamt emot!

En av styrkeövningarna behöver jag göra varje dag – den som kallas för musslan. Eftersom den bara tar en minut känns det helt okej. MåBra:s motionsexpert Katarina Woxnerud visar här hur den ska göras.

/Liselotte

Gräsklippningen blev ett extra litet bonuspass. Plätten är liten, men gräset var högt och gräsklipparen riktigt usel – så jag blev rejält svettig. Som pricket över i hann jag klart precis innan det började regna.

 

 

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar