Annons
Redaktionsbloggen
5 juli 2013

”De trodde väl jag var en hög med skit”

Jag är med familjen på Öland på semester . Här mitt i kulturbyggden har jag och mina syskon ett hus tillsammans. Från huset till underbara sandstranden i Köpingsvik är det 11 km. Idag stod det på programmet att jag skulle jogga 40 min. Så på väg till badet idag bad jag familjen släppa av mig på väg till badet, så sprang jag de sista 6,5 km.

Avslängd på landsvägen, 7 km från målet.

Jag hade helsvart på mig , vilket uppskattades djupt av Ölands samtliga flugor. Måste sett helfestligt ut där jag kom kutandes med en svärm flugor omkring mig. Ja de trodde väl jag var en hög med skit. Lyckades undvika att svälja dem i alla fall. Väl framme konstaterade jag att jag förbättrat min km tid med ca 25-30 sekunder sedan i våras. Men till att orka en hel mil i under 6 min tempo så har jag en bit kvar. Jag hinner! Hela semestern ska jag njuta av löpning så ofta jag får!

Målet! Och nu springer jag rakt ner i vattnet!

Det blev iaf ett härligt dopp i det långgrunda vattnet på Köpingsvik. Sen gjorde jag och barnen lite strandkonst.

Sandkonst: "häst på väg till granskog"

 

/Sara

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar