Annons
Redaktionsbloggen
19 juni 2013

En bild som ljuger – eller…?

Både min man och några vänner har på sistone gett mig små pikar med tanke på min uteblivna löpning. De menar att den här otroligt hurtiga bilden på mabra.com ljuger. (Det är jag med den blå tröjan över axlarna.)

Hela MåBra-gänget.

”Du som ser så hurtig ut där, och så är du så lat i verkligheten”, säger maken med ett skratt. ”Men du ser ju i alla fall vältränad ut”, fortsätter han.

Hm, tänker jag och tittar på bilden. Ja, visst ser jag otroligt peppad ut där. Men faktum är att så peppad som jag var då  – så känner jag mig efter en löprunda. Det är ju så uppiggande! Därför har jag bestämt mig för att försöka klämma in två 30-minuters löppass i veckan.

Så förhoppningsvis byts soffhäng och renovering ut mot lite härlig löpning framöver!

/Anna

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar