Annons
Redaktionsbloggen
30 maj 2013

En kvällsrunda gör gott!

Väl hemma från jobbet vid 17.30-tiden så provade jag alla kläder jag köpt på Kapp-Ahls showroom idag. Gjorde riktigt bra fynd och billigt var det. Snittpriset per plagg blev 28 kronor. Då gör det inte så mycket att en kjol inte passade så bra.

När jag var klar med detta, hör och häpna, så blev jag faktiskt lite sugen på att gå ut och ta en joggingrunda. Sagt och gjort på med kläderna och ut kom jag. Tog en kort runda på 4 km idag. Det räckte med tanke på att jag var lite hungrig, en lagom sporre att faktiskt ta sig runt. Under rundan försökte jag verkligen tänka på alla tekniktips jag skrev om i förra veckan. Speciellt detta med att knipa rumpan. Stundtals kändes det som att jag fick in rätt teknik, att höfterna åkte fram och löpsteget blev lättare. Med mer övning så ger det nog färdighet.

Lååång backe ...

På rundan som vi i familjen kallar Brandbergen runt finns det en hel del långa backar. Den riktigt jobbiga kunde jag tyvärr inte fota för den är både lång och svänger fram och tillbaka.

Idag glömde jag att ta med mig hörlurarna så jag kunde inte springa med favoritmusiken i örat, gärna Bruce Springsteen. När man börjar bli trött så är Working on the highway perfekt, du får genast mer spring i benen. Här kan ni lyssna själva.

Det jag inte glömde att ta med på joggingturen var min nya leksak, min Garmin forerunner som jag fick i födelsedagspresent för några veckor sedan. Den visar faktiskt att det inte går så långsamt som man ibland kan tro. Sen är det perfekt att kunna jämföra de olika spring-turerna och se om jag har förbättrats.

Min nya vän.

Nu är det dags att göra huset fint inför helgen så att vi kan göra roligare saker imorgon och resten av helgen.

Må gott!/Ullabulla

 

 

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar