Annons
Redaktionsbloggen
8 maj 2013

Gängslagsmål och stukade fingrar

I går kväll gjorde matte det här:

Så då kunde jag göra det här:

Istället för att springa i skogen fick matte för sig att hon skulle variera sin träning inför den där milen. Så hon deltog i ett organiserat gängslagsmål! Hur konstigt som helst, om ni frågar mig. Om jag försöker mucka med någon polare i hundrastgården så blir det indraget lördagsmärgben. Men människor får visst bete sig hur de vill. Boxning tror jag att hon kallar den där träningen. Inte vet jag, men hon hävdar att gängslagsmål är bra fysträning – armhävningar, upphopp, slagkombinationer och sånt jox. Det ska visst göra så att matte får bättre styrka och balans och springer ÄNNU snabbare. Suck.

Väl hemma berättade hon att hon inte riktigt fick till upper cutten men att hennes krok satt bra. Misstänker starkt att hon pratade om en ostkrok. Sen lyckades hon tydligen stuka ett pekfinger när hon skulle smocka till nån arma sate. Säg inget till matte, men jag hade hellre sett att hon fått en lätt stukning av foten så att jag fick vila från löpträningen.

Jag fick i alla fall en lugn kvällspromenad av en trött matte – jag kunde faktiskt nosa i buskarna hur länge jag ville. Och kan ni tänka er: Jag hittade en halv baguette på skolgården! Med ost och allt! Den satt fint på kvällskvisten.

Sammanfattningsvis en riktigt bra dag!

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar