Annons
Redaktionsbloggen
24 juni 2013

Inte utan min Runkeeper!

Jag springer numera inte en meter utan att mäta mina rundor med Runkeeper. Det är ett enkelt och smidigt sätt att hålla koll på takt, sträcka och bli peppad mot klockan. Det har till och med gått så långt att jag brutit en runda när jag märk att jag sprungit med appen i pausläge. Men säg inte det till någon, för det låter ju helt urfånigt…

Finns min sträcka inte i Runkeeper så finns den inte alls!

Sedan några veckor tillbaka har tekniken inte varit på min sida (det har inte träningen heller om jag ska vara ärlig) och appen har stängt ner sig, vägrat spara mina framgångar och helt ignorerat mina knapptryckningar mellan varven. Och tiden blir inte bättre av att springa OCH knappra på telefonen samtidigt.

Efter att ha nördat ner sig i olika iPhone-forum så skrotade jag den till slut och laddade ner den på nytt, bara för att upptäcka att den inte sparat mina tre senaste rundor när den väl fungerade igen.

Men sedan jag började mitt smygjoggande har jag avverkat 10 mil – inte illa på ett år! Och då är inte sträckorna på löpbandet inräknade alls.

High five!

Runkeeper fungerar också utmärkt som isbrytare på sociala tillställningar, att jämföra rundor och ifrågasätta mätfunktionerna sätter igång pratet snabbare än vilket spetsad fördrink som helst.’

 

PS. I morgon ger jag mina barfotaskor en ny chans, nu när jag äntligen fått tillbaka huden på fötterna igen…

 

/Jennie

Läs mer om:  runkeeper
Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar