Annons
Redaktionsbloggen
19 maj 2013

Jag börjar gilla intervaller!

Intressant det här med hur man ska lägga upp sin träning. Jag har alltid bara joggat. Samma runda i princip – har en lång och en kort. Har aldrig jobbat med intervaller eller annat gå – springa – jogga osv. Det är ju sånt man kan göra på ett spinning-pass på gymet men inget jag själv fått för mig att göra själv. Då måste man ju vara bra på att springa! Men nu gör jag faktiskt det – allt för att förbättra tid och uthållighet! Och försöker tänka att jag är ju faktiskt bra på att springa – jag ska ju springa en mil, det är det faktiskt inte alla som gör. Slut med alla ursäkter om att jag inte är stöpt i en löparkropp – det är väl bara till att springa utifrån mina förutsättningar med korta knubbiga ben och allt! Och det är faktiskt riktigt kul att springa intervaller,  och tur är väl det för jag har en bra bit kvar innan jag når en tid jag önskar!

Ni hör från mig igen om ett par veckor – återkommer hur det går då!

Idag blev det en härlig runda i skogen med strålande sol!

 

/Maria

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar