Annons
Redaktionsbloggen
27 juni 2013

Jahapp, där kom den. Förkylningen…

När äntligen Runkeeper springer vid min sida igen så kommer en förkylning och sätter krokben.

Mina barfotadrömmar får vänta ett par dagar helt enkelt. När vi ändå pratar barfotalöpning, du missade väl inte vår livscoach Karin Isbergs (som också springer med MåBra-laget) tidigare inlägg i samma ämne?

Jag länkar in den intressanta läsningen här!

Medan jag repar mig från förkylningen drömmer jag om Reeboks nya ONE series, där de mött upp intresset för natural running med en ny typ av tillverkning. Skon är tillverkad bakifrån och fram, inte nedifrån och upp, för att möta det naturliga löpsteget bättre. Den har sedan tre zoner, anpassade för ”isättnings-, mellanfots- och frånskjutsfasen”*

Magiskt snygga är de också!

Nu går jag och snyter mig, i morgon ska jag berätta hur jag bränner lika många kalorier som jag normalt gör i löparspåret – utan att lämna redaktionen!

 

Kram från Jennie

 

 

* Ett helt vanligt steg alltså 😉

 

 

 

 

 

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar