Annons
Redaktionsbloggen
20 april 2013

Jennie mot glasögonen – rond 1

Jag har ett par intellektuella glasögon, som klär en redaktör när hon förkovrar sig i litteratur eller gör kulturella djupdykningar. Men de sitter inte lika bra när det är löpdags. Mer bloggbrillor än joggbrillor om man säger så…

Brillorm!

Min treåring har dessutom sett till att de är lite extra vinda och missanpassade.

Dagens problem är att mina endagslinser är slut (till skillnad från min luttrade och mer ekonomiska väninna som hävdar att de är som allra bäst dag tre, så slänger jag mina efter 12 timmars användning. Eller nja, det är då de ramlar ut av sig själva vanligtvis).

Jag har alltså inget att se med när jag ska riva av dagens runda!

Jag har provsprungit lite i kulturglasen, men de ramlar av, immar igen eller bara stör.

Benen längtar efter grönbete och jag måste ut, men det får bli helt utan synhjälpmedel. Jag hoppas jag klarar rundan ändå, duckar för trafiken och klarar av uppdraget. Tippar samtidigt på att minst tre hundlortar kommer stifta bekantskap med mina skor.

Jag återkommer med några nyckeltal när jag är åter vid skärmen.

 

High five!

 

/Jennie

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar