Annons
Redaktionsbloggen
12 april 2013

Jennie tar stafettpinnen!

Hej där, så härligt att du klickat dig in till redaktionen och MåBra-laget! Den här veckan är det jag, Jennie Sandberg – MåBra:s webbredaktör, som greppat stafettpinnen och för dagbok över våra framsteg i jakten på en löparform som ska mäkta med en hel mil.

Det är en härligt brokig skara som utgör kärnan i laget, alla har vi olika ambitioner och utgångslägen när det gäller flås och löparstil. Jag lockas mer av gemensamma träningens alla fördelar, av det kollektiva peppet och själva löparfesten än av att jaga snabbaste tiden. Tävlingsinstinkten finns inte i mitt DNA – så istället söker jag kraften i skrattet och energin runtomkring.

Om det är därför jag utvecklat en lätt roande springstil vet jag inte, men kul har jag i alla fall längs vägen. Och det har publiken som får äran att se mig också.

Lite som Phoebe i Vänner kan det bli. Klicka här för att få en klarare bild om det behövs.

Min stora utmaning blir att hitta tid för träning, ljusa varma vårkvällar underlättar. En trio småtjejer mellan 3 och 6 försvårar. Men jag är fast besluten att växla upp både kondis och teknik tillsammans med er!

/Jennie

  • Eva

    IM RIGHT BEHING YOU JENNIE!!

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar