Annons
Redaktionsbloggen
10 juni 2013

Karin springer vidare

Möt Karin Isberg, MåBra:s livscoach!

Dags för mig att ta stafettpinnen här på bloggen. Den här veckan ska jag berätta hur jag gick från att vara en sönderstressad maratonlöpare med ständigt ont i knäna, till att helt ändra syn på löpning, slappna av och bli starkare och snabbare i löpspåret än vad jag någonsin varit (med betydligt färre träningstimmar!)

Jag kommer också att berätta hur en vistelse på Karolinska Sjukhusets neuroavdelning hjälpte mig att nå den här formen. Genom att ligga sövd och klassad som livshotad förra sommaren fick jag en nystart som löpare.

Men allra först ska jag presentera er för mina två bästa löparcoacher: David och Axel. Bättre tränare än dem går inte att få och du möter dem i nästa inlägg.

/Karin

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar