Annons
Redaktionsbloggen
20 maj 2013

Liselotte tar över – och utmanar knäna

Om ni bara visste vad mina knän knastrar när jag böjer mig ner för en sådan här pose. Dessutom känns de stumma när jag sprungit – men nu ska det bli ändring på det!

Nu är det min tur att blogga inför Tjejmilen. Eftersom jag är chefredaktör på MåBra tror du kanske att jag redan är en fullfjädrad löpare – men då tror du fel. Jag har inte löptränat på flera år. Varför? Jag får ont i knäna av att springa. Men nu ska jag få experthjälp att komma i löpform, trots mitt bråkiga knä. Under den här veckan delar jag med mig av de tips jag får. Redan i eftermiddag kommer ett löpschema, sedan blir det val av skor, löpteknik, råd för onda knän mm.

Häng med!

/Liselotte

Här är gänget som ska hjälpa mig:


Katarina Woxnerud, PT och MåBra:s motionsexpert. Följ hennes blogg på personligatranaren.mabra.com

 


Ida Warg, PT och träningsbloggare – läs mer på idawarg.chic.se

 


Patrik Lööf, medicinsk PT på Feelgood

 

 

Läs mer om:  löparknä, Tjejmilen
Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar