Annons
Redaktionsbloggen
13 maj 2013

Maria tar stafettpinnen!

Den här veckan har turen kommit till Maria Jarl, produktchef på MåBra!

Förutsättningarna för bästa löparsäsongen i mitt 36-åriga liv finns onekligen! Anmäld till 3 lopp under våren/sommaren. Det är mer än 3 ggr så mycket som under de andra 35 åren tillsammans…. Så det verkar lovande!

Vårruset klarade jag av förra veckan med kära kollegor från Aller Medias marknadsavdelning. Man blir ju onekligen motiverad av att springa tillsammans med 10-tusentals andra kvinnor! Solen lyste och inte allt för blåstigt för att vara i Skåne så vädret kunde jag inte klaga på. En förkylning i kroppen som gjorde att jag inte kunde köra på max – men vad gör det! Det var roligt och jag kände att Yes – det här vill jag göra igen.

Så jag laddar upp inför Tjejmilen (stoppar in Malmö-milen däremellan) och undrar för mig själv varför jag inte gjort det här tidigare?? Jag är ju hur motiverad som helst till att springa! Sen får vi se hur det känns i juli – men än så länge känns det riktigt roligt! Kör hårt därute!

/Maria

  • Henke

    Starkt att gå från 0 till 3! Jobba på!

  • Sofie

    Härligt, man blir riktigt peppad! Malmömilen nästa!!

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar