Annons
Redaktionsbloggen
29 juli 2013

Mina knän tar time out

För tio veckor sedan skrev jag här på bloggen att jag skulle satsa på att springa Tjejmilen trots att min knän var lite knarriga och bråkiga. Jag skulle komma tillbaka den här veckan och berätta hur det gått. Tyvärr blev det inte som jag tänkt. Trots att jag fått hjälp med specialutprovade löparskor, skräddarsydda styrkeövningar och ett anpassat springschema klarade inte knäna påfrestningen. Efter en dryg vecka svullnade mitt högra knä upp och började värka. Det blev besök hos läkare som remitterade till röntgen, där det konstaterades att jag har knäledsartros. Tjejmilen får med andra ord klara sig utan mig i år. Tråkigt, men inget att göra åt. Och det finns ju som tur är andra sätt att träna på.

Så här såg mina knän ut innan jag kom iväg till doktorn. Det högra (till vänster i bild) svullnade upp rejält.

Jag lämnar nu över bloggen till Jennie och fokuserar på att heja fram mina kompisar i MåBra-laget den 7 september. Kör hårt, tjejer!

Läs mer om:  måbraredaktionen, Tjejmilen
Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar