Annons
Redaktionsbloggen
3 juli 2013

På intervalltur med brorsan!

Bråka inte med syskonen Edwardsson!

Jag tar det väldigt försiktigt med min löpträning. Jag pressar mig inte särskilt hårt. Plågar mig aldrig. Så varje gång jag kommit hem från en runda känner jag ”en gång till!” ”jag vill springa igen, nu!” Och det är så jag vill ha det, det är den känslan som ska föra mig fram till mitt nya mål: milen under en timme.

Knappa 10 veckor kvar till mitt livs första lopp! Som många av er vet började jag löpträna för ett halvår sedan. Jag gick från O km till 10 km på 3  månader med hjälp av Katarina Woxneruds program. Jag är fortfarande glad som livet över att det hände! Den träningen skedde inomhus på löpband och sedan dess har jag såklart sprungit milen ett par gånger utomhus också. Men på nåt sätt var jag ändå tvungen att ”börja om” för det var väldigt annorlunda utomhus såklart. Sååå mycket mer träningsvärk i vaderna, så mycket mer uppförsbackar och motvind…

Nåväl, nu är jag igång och min plan är att springa varannan dag nu fram till tjejmilen. Målbild: Att jag springer i mål- tittar på klockan och har klarat det på under en timme. ( Sen fest med syrran som också ska springa) Nu är jag på semester och den här veckan är vi på Öland. Min älskade bror Mattias hängde med ut idag, vi körde intervallträning enligt ett nytt program jag fått av Katarina. Det var perfekt att ha nån starkare hare som drog med mig,  lite snabbare än jag annars skulle sprungit. Och han fick testa sina nya barfotaskor. Fint skare va.

Ser fram emot nästa pass!

Utsikt från mitt sovrumsfönster!

 

/Sara

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar