Annons
Redaktionsbloggen
3 maj 2013

Premiär för sommarklädseln!


Stretch i vårsolen på den bästa fläcken i världen: terassen på vårt lantställe.

Häromdagen hade jag ett bra spring ! Tog för första gången rundan på landet som var så outhärdlig lång och seg förra sommaren.

Nu efter en vinter på löpbandet kunde jag utöka den samt springa i alla backar.  Kul när framstegen blir så konkreta ! 6 km jogg i backe upp och backe ner med trevligt radio program i öronen tog mig 38 minuter.

Jag vet att det är dags att sätta igång med lite intervaller snart, om jag ska förbättra tiden.  Men än ett tag bara njuter jag av själva upplevelsen- att kunna springa länge i ett sträck.

Jag är stolt inspiratör till min egen storasyster ! Hon har börjat springa och antagit samma utmaning som jag gjorde i vintras. Och idag anmälde hon sig till tjejmilen, hur roligt som helst att få dela detta nya med henne. Kolla in syrrans blogg vetja!  http://springamilen.blogg.se/

/Sara

  • Jag längtar tills jag når dit du är nu Sara! Du är så duktig! Just nu har jag paus i programmet på grund av ett ont knä 🙁 Ska prova ut rätt skor och ortopediska ilägg nästa vecka och hoppas kunna starta om sen. Jag vill verkligen springa Tjejmilen med dig och MåBra-laget!

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar