Annons
Redaktionsbloggen
29 april 2013

Sara tar över stafettpinnen!

Jag kör igång pass 1! Enda sättet att klämma in träning denna vecka: att springa hem från jobbet...

Hej! Sara Edwardsson här!

Du kan eventuellt ha sett min utmaningsblogg här nyligen. jag lyckades ju med det omöjliga – att från att ha kunnat jogga i max en låt , tre månader senare kunna springa en mil! För någon månad sedan sprang jag så mitt livs första mil. Hela den utmaningen skedde inomhus i vinter på löpband.

Så när jag skulle ut sedan och springa milen ute så insåg jag direkt att det var mycket tyngre. Såklart. Jag får håll. Ont i trakten där hjärtat borde sitta, Stela vader., måste gå i de värsta uppförsbackarna…

Men det funkar! Jag ÄR en löpare! Nu har jag officiellt kickat igång träningen inför tjejmilen. Jag planerar att göra en plan. Ett sånt där idiotsäkert träningsschema som gör att man inte kan misslyckas. Mitt mål är att springa tjejmilen i höst under timmen. Fram tills jag har fått ett sånt program så tar jag mig de springturer som kommer i min väg så att säga.

Idag satte jag på mig träningskläderna på jobbet och SPRANG hem! 9 km i motvind! Visst, jag fick traska emellanåt, men ändå! Alltså, jag känner mig så duktig. Jag kan nämligen fortfarande inte förstå att jag är en sån som springer. Jag är en sån som springer. WOW!

Det är inte så lätt att ta bilder på sig själv när man springer, här är nåt jag såg på vägen i alla fall...

/Sara

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar