Annons
Redaktionsbloggen
25 maj 2013

Skön träning i skogen!

Vilket perfekt väder det blev för en gå-spring-tur och några styrkeövningar i skogen! Det flöt på lika bra i dag som tidigare. Hälften av styrkeövningarna gjorde jag på skogsstigen och på en sten vid sidan om, resten fixade jag på yogamattan när jag kom hem. Än så länge har jag klarat mig utan krämpor eller skavsår – det bådar gott för fortsättningen!

Hitlerhälsing? Nej, det är jag som gör min balansövning på en sten i stället för stepbräda. Lite vingligt och snett blev det innan jag fick in snitsen.

Kan man ha finare utsikt från joggingspåret än så här?

Dojjorna pustar ut på balkongen efter dagens pass. Tänk att rätt skor kan göra så stor skillnad! Är du nyfiken på hur en skoutprovning går till kan du kolla Löplabbets film här.
Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar