Annons
Redaktionsbloggen
6 maj 2013

Team Löptikarna presenterar sig

Vår matte, ja, det är hon den tvåbenta i mitten, har blivit skvatt galen. Hon har börjat springa. Inte nog med det: hon envisas med att ta med oss på dessa träningspass i skog och mark. Och fort ska det gå! Tror ni att vi får stanna och nosa efter rådjursspår? Provsmaka harbajs? Rulla runt bland fästingarna i gräset eller undersöka om någon stilig hanhund kissat i buskarna? Nix. Nope. Inte en chans. Det här med löpning är ett riktigt hundjobb. Eller inte.

För ordningens skull ska vi ta och presentera vår matte. Hon heter alltså Vivvi Alström och har sitt revir på tidningen MåBra där hon skriver konstiga krumelurer ingen hund kan begripa. Egentligen är hon rätt okej, vår matte. Men nu vet vi verkligen inte vad vi ska tycka längre.

Vi förresten, det är jag Tira, som ligger utslagen på vänster sida, och min storasyrra Ronja till höger. Till vardags gillar vi att ägna oss åt högintensiv intervall-nosning, snarare än det här evinnerliga rännandet i buskarna.

Igår kväll till exempel, då fick vi springa omkring vid sjön Fysingen. Helt planlöst. Alltså, när man har kissat och bajsat kan man ju återvända hem till soffan och äta chips? Men icke. Förstår ni hur vi har det? Var finns Lili & Susie när man behöver dem? Vi bara undrar…

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar