Annons
Redaktionsbloggen
31 augusti 2013

Varför går jag som Zeb Macahan?

Här går jag och stapplar. Varför då? Jo, för att jag sprang 1,5 km (observera sträckan) i barfotaskor. Jag vet att barfotablåbär ska börja med 10% av sin vanliga sträcka, för att löpsteget blir så annorlunda och muskler som sovit  får prova att jobba för första gången på länge, länge, länge (i mitt fall tydligen i 34 år).

Men eftersom vanliga rundan ligger kring 7 km så tyckte jag att 700 meter lät lite väl silly, dessutom skulle jag ju jogga och hämta min unge – som befann sig just 1,5 km bort. Då blir det ju extra tokigt om jag vänder efter halva sträckan…

Julie cyklade och jag mysjoggade med famnen full av Monster High-pysselböcker och det hela var över på några minuter. Men ändå, vilket ohemul träningsvärk jag har nu.

Skärmavbild 2013-08-31 kl. 08.24.14

Här är jag efter min barfotarunda, på väg att karva in mina initialer i en skör asp. (Klicka på bilden om du vill fräscha upp minnet av Zeb och resten av familjen Macahan!)

I helgen satsar jag på att dra en övningsmil, så jag vet att sträckan sitter i benen. Nästa vecka är det fullt schema och det blir svårt att hinna med en längre tur. Jag besöker Helsingborg några dagar och har fullt skägg med sajtutvecklingen. Redan på onsdag börjar arbetet med Tjejmilen, då måste vi packa de ljuvliga goodiebagsen som våra MåBra-kompisar ska få!

Vi kämpar på, vi kämpar på!

/Jennie

 

 

 

 

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar