Annons
Redaktionsbloggen
30 april 2013

Zumba och champagne

Häromdagen tog jag T-banan tidigt för att ansluta till familjen som var på väg till Loka brunn för att fira svärmors 70 årsdag. Jag hade kommit på efterkälken på grund av en extremt utökad After work med kollegan och goda vännen Henrik Ståhl (Ja, det är Stålhenrik).

Visst är det kul med fest - men mindre festligt dagen efter...

Stod där på T-banan och hade huvudet en aning lutat åt sidan eftersom läget kändes stabilast så. Då kliver det på en skitsnygg tjej med senaste löparoutfiten och vattenflaska redo i handen. Vilken skillnad på hur hon kände sig inuti ( frisk och stark!) och hur jag kände mig (sjuk och svag). Åh vad gärna jag hade bytt med henne! Tänkte då att jag aldrig mer ska offra en bra löpmorgon på att gå och va ”dan efter”.

Nå i alla fall! Jag kom till Loka brunn och blev genast bjussad på ett glas champagne i solen för att fira in födelsedagen. Men nu lät jag inte champagnen förstöra min dag utan med den i magen tog jag ett pass zumba och en kort löprunda.

Fint att få springa i äkta natur som omväxling! Zumba-passet lämnade en del att önska – men jag roade mig med att titta på mig och min svägerska och låtsades att vi var bakgrundsdansare på Melodifestivalen. Och att det inte blev bättre än så här. Fasligt roande tanke!

Vad lär vi oss av detta? Sensmoral? Att man kan springa trots gårdagens OCH dagens alkohol i kroppen! Ha ha vilket inlägg det här blev. Lyssna inte för mycket på mig kompisar!


Läs mer om:  fest, zumba
Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar